Το όνειρο “πέταξε”… το πρόβλημα όμως παραμένει

Μπορεί το όνειρο για συμμετοχή στους ομίλους του Champions League να μην είναι πια εδώ, όμως το πρόβλημα στα μετόπισθεν της ομάδας συνεχίζει να υπάρχει.

Χθές το βράδυ η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να συμμετέχει για πρώτη φορά στους ομίλους σταμάτησε, όχι μόνο από την ανωτερότητα της Μπενφίκα, αλλά και από τα λάθη του ΠΑΟΚ.

Ενώ ο ΠΑΟΚ δείχνει δείγματα ομάδας έτοιμης να πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς διοργανώσεις (όπως το CL), τα λάθη της άμυνας και οι λάθος μεταβιβάσεις στη μεσαία γραμμή, δεν συντελούν στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Το καμπανάκι είχε χτυπήσει από τον αγώνα με τη Σπαρτάκ στην Τούμπα, όταν από τα διαδοχικά λάθη στην άμυνα και στο χώρο στο κέντρου ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 0-2 πριν τη συμπλήρωσει 20 λεπτών. Ευτυχώς τότε η ομάδα έδειξε ότι είναι φτιαγμένη από καλό μέταλλο και κατάφερε να αντιδράσει ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου.

χθες δυστυχώς, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μετά το λάθος του Πασχαλάκη, η κακή ψυχολογία ήταν αυτή που διαδέχτηκε τον ενθουσιασμό που σκόρπισε το γκολ του Πρίγιοβιτς.

Ενώ λοιπόν η ομάδα δείχνει έτοιμη από τη μέση και μπροστά, στο πίσω μέρος οι αδυναμίες προδίδουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, στερώντας την ομάδα από διακρίσεις. Ίσως, ο Λουτσέσκου θα πρέπει να αναθεωρήσει τη χθεσινή δήλωση σχετικά με τη μη περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ή να αναπροσαρμόσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν.

Ότι έγινε αποτελεί πλέον παρελθόν. Η συνέχεια στο Europa League θα είναι σαφώς καλύτερη, έχοντας αποκομίσει χρήσιμες εμπειρίες από τα προκριματικά του Champions League.

0